Böcek'ten annesi için duygusal paylaşım: 'Dört duvar arasında olsam da sevgin bana güç veriyor'
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, annesinin vefatının 19. yılında sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Tutuklu olduğu için ilk defa annesinin mezarı başında dua edemediğini belirten Böcek, annesine olan sevgisini ve minnettarlığını dile getirdi.
Böcek, paylaşımında annesinin kendisine sevgi, şefkat ve dimdik durmayı öğrettiğini, her zaman yol göstericisi olduğunu vurguladı. Cezaevinde olmasına rağmen annesinin sevgi ve anılarının kendisine güç verdiğini ifade etti.
"Canım Anam, bugün vefatının 19. yılında seni özlem, saygı ve rahmetle anıyorum. İlk kez mezarının başında dualarımı okuyamamanın burukluğu içindeyim ama kalbim her zaman seninle atıyor. Nurlar içinde uyu canım annem. Mekânın cennet, ruhun şad olsun." şeklinde duygularını paylaştı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.