Bodrum'da kayalıklara çarpan yelkenli tekne kurtarıldı
Yayınlanma:
Bodrum'da kayalıklara çarpan 'Neveda' isimli yelkenli teknedeki 5 kişi kurtarıldı, tekne kurtarma çalışmaları tamamlandı.
Muğla'nın Bodrum ilçesinde dün akşam saat 19.30 sıralarında Karaada açıklarında meydana gelen olayda, 'Neveda' isimli 14,5 metre uzunluğundaki yelkenli tekne kayalıklara çarparak hasar gördü.
Hasar sonucu su almaya başlayan teknedeki 5 kişi, çevredeki tekneler tarafından güvenli bir şekilde kurtarıldı. Yelkenli tekne ise Tavşan Burnu yakınlarında yarı batık halde karaya oturdu.
Bodrum Bölge Liman Başkanlığı, 'Neveda'nın kurtarılması için harekete geçti. Bugün sabah saatlerinde, vinçli bir gemi ve liman başkanlığına ait bir tekne olay yerine ulaştı. Yelkenlinin sudan çıkarılmasının ardından bakım ve onarım için tersaneye götürüleceği açıklandı.
Yerel Haberler
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.