Bostancı İskelesi'nde Adalar'a gitmek için uzun kuyruklar
Kurban Bayramı'nın ikinci gününde, güzel havanın keyfini çıkarmak isteyen birçok kişi, Adalar'a ulaşmak için Bostancı İskelesi'ne akın etti. Sabahın erken saatlerinden itibaren iskeleye gelen vatandaşlar, vapurlara binmek için uzun kuyruklar oluşturdu.
İskelede sıra bekleyen Selma Aktepe, bayramın eskisi gibi olmadığını, birçok kişinin memleketine gittiğini ve çocuklarının da yanında olmadığını belirterek, 'Eski bayramların tadı yok, keyifsiz bir bayram' dedi. Dilek Kalyoncu ise yoğun iş temposundan dolayı bayram tatilinin dinlenme fırsatı sunduğunu, ancak bayramların eskisi gibi kutlanmadığını ve artık normal bir gün gibi geçtiğini ifade etti.
Adalar'a gitmeyi planlayan Berkan Teyin ise, güzel havanın keyfini çıkarmak için dışarı çıktıklarını ve Bostancı'dan Adalar'a geçeceklerini söyledi. DHA muhabirlerinin yaptığı görüşmelerde, vatandaşların Kurban Bayramı'nı farklı şekillerde değerlendirdikleri gözlemlendi.
Kaynak:DHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.