Burdur'da yangın: 3 ev kullanılamaz hale geldi

Burdur'da yangın: 3 ev kullanılamaz hale geldi
Burdur'un İğdeli köyünde çıkan yangında üç ev kullanılamaz hale geldi.

Burdur'un İğdeli köyünde meydana gelen yangında, bahçede yakılan ateşin evlere sıçraması sonucu üç ev kullanılamaz hale geldi. Yangın, öğleden sonra, söndürülmeden bırakılan bir ateşin alevlerinin büyümesiyle Emine Gül ve Ramazan Gül'e ait evlere sıçramasıyla başladı.

İhbar üzerine Burdur Belediyesi, Kemer, Karamanlı ve Büğdüz köyü itfaiye ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait arazözler olay yerine sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınıp söndürülürken, herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

Yangının ardından bölgeye gelen Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, incelemelerde bulunarak yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Bilgihan, ilgili kurumlara hasar tespiti ve gerekli desteklerin sağlanması talimatını verdi.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.