Çorlu'da bina yangını: 1,5 yaşındaki bebek dumandan etkilendi

Çorlu'da bina yangını: 1,5 yaşındaki bebek dumandan etkilendi
Çorlu'da 4 katlı binanın çatı katında çıkan yangında 1,5 yaşındaki bir bebek dumandan etkilendi, yangın büyümeden kontrol altına alındı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen bir yangın, 4 katlı bir binanın çatı katını etkiledi. Yangın sırasında, dumandan etkilenen 1,5 yaşındaki M.U. adlı bir bebek, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde tedavi edildi. Çatı katında çıkan yangın, çevredeki esnafın hızlı müdahalesi ve itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.

Yangının çıkış nedenini belirlemek amacıyla incelemeler başlatıldı. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri yangını söndürürken, sağlık ekipleri dumandan etkilenen bebeğe ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Bebek daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Çatı katında hasara yol açan yangın, çevredeki vatandaşlarda büyük korku yarattı. Esnafın, yangını fark edip diğer daire sakinlerini uyarmış olması, olası daha büyük bir felaketin önüne geçilmesine yardımcı oldu. Yetkililer, yangınla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

20609-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.