Denizli Merkezefendi'nde okullara steril su üniteleri yerleştiriliyor

Denizli Merkezefendi'nde okullara steril su üniteleri yerleştiriliyor
Merkezefendi Belediyesi, 15 okula steril içme suyu ünitesi yerleştirdi.

Merkezefendi Belediyesi, öğrencilerin sağlıklı suya erişimini sağlamak için ilçedeki okullara steril içme suyu üniteleri kuruyor. Bu proje kapsamında, daha önce 10 okulda hizmete sunulan üniteler, 5 yeni okula daha yerleştirildi. Belediye Başkanı Şeniz Doğan, eğitime verdikleri önemi vurgulayarak, çocukların sağlıklı bir ortamda büyümesi için çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.

Toplamda 15 okulda hizmet veren steril içme suyu üniteleri, Hacı Halil Bektaş Ortaokulu, İsmail Uslu İlkokulu, Katip Çelebi İlkokulu, Dentaş İlkokulu, Ekrem Başer Ortaokulu, Şehit Hasan Eser Ortaokulu, Hacı Eyüplü Ortaokulu/İlkokul, Ahmet Nuri Özsoy Ortaokulu, Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu, Nermin Osman Akça Ortaokulu, Sevil Kaynak Ortaokulu, Musa Kazım Manasır İlkokulu, Pınar-Baha Abalıoğlu Anadolu Lisesi, Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi ve Nalan-Mustafa Kaynak Bilim ve Sanat Merkezi'nde yer alıyor.

Proje, plastik atıkların azaltılmasına da katkı sağlıyor ve veliler ile öğretmenlerden olumlu geri dönüşler alınıyor. Belediye Başkanı Şeniz Doğan, eğitimde fırsat eşitliğine önem verdiklerini ve çocukların sağlıklı bir ortamda büyümesi için çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.