Edirne'de 'Askıda Bayramlık' projesi Kurban Bayramı'nda da devam edecek

Edirne'de 'Askıda Bayramlık' projesi Kurban Bayramı'nda da devam edecek
Edirne'de Serap Sevinç'in başlattığı 'Askıda Bayramlık' projesi, Kurban Bayramı'nda da ihtiyaç sahibi çocuklara ücretsiz bayramlık kıyafet, ayakkabı ve çanta imkanı sunacak.

Edirne'de kadın girişimci Serap Sevinç, çocukların bayram ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlattığı 'Askıda Bayramlık' projesini Kurban Bayramı'nda da sürdüreceğini duyurdu. Sevinç, çocukların ve ailelerin mağazaya gelerek ücretsiz olarak bayramlık kıyafet, ayakkabı ve çanta seçebileceklerini belirtti.

Yaklaşık 6 yıldır ikinci el eşya satan Sevinç, 'Temiz Dolabım' adlı işletmesini sürdürülebilir yaşam ve geri dönüşüm prensipleriyle yönetiyor. İkinci el kıyafetlerden kitaplara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan Sevinç, geçtiğimiz yıl başlattığı 'Askıda Bayramlık' projesiyle ihtiyaç sahibi çocukların bayram sevincine ortak olmayı hedefliyor.

Sevinç, Ramazan Bayramı'nda 30 çocuğa ulaştıklarını ve ailelerin mutluluğunu gözlemlemenin kendisini çok mutlu ettiğini dile getirdi. Kurban Bayramı'nda da aynı uygulamanın devam edeceğini, çocukların bayramlık kıyafet, ayakkabı, çanta gibi ihtiyaçlarını ücretsiz karşılayacaklarını vurguladı.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.