Erbaa'da düğün faciası: Havaya ateş edenin silahı tutukluk yaptı, 1 yaralı

Erbaa'da düğün faciası: Havaya ateş edenin silahı tutukluk yaptı, 1 yaralı
Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir düğünde havaya ateş eden şahsın silahından çıkan kurşun bir kişiyi yaraladı, şüpheli tutuklandı.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde dün akşam Çevresu köyünde düzenlenen bir düğünde yaşanan olayda, havaya ateş eden Caner Yılmaz'ın (30) tabancası tutukluk yaptı ve ateş alan silahtan çıkan kurşun Hasan Pamuk'u (27) yaraladı.

Olay, O.K ve H.K. çiftinin düğününde meydana geldi. Düğüne katılan Caner Yılmaz, tabancayla havaya ateş ederken silahının tutukluk yapması sonucu kontrolünü kaybetti ve ateş alan silahtan çıkan mermi Hasan Pamuk'a isabet etti. Omzundan yaralanan Pamuk, düğün davetlileri tarafından Erbaa Devlet Hastanesi'ne götürüldü, ardından Tokat Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Yılmaz ise olaydan kısa süre sonra jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yılmaz, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaralının tedavisinin devam ettiği öğrenildi. (DHA)

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.