Erbaa'da yaralı kızıl şahin tedaviye alındı
Yayınlanma:
Tokat'ın Erbaa ilçesinde yaralı bulunan kızıl şahin, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerince tedavi altına alındı.
Tokat'ın Erbaa ilçesinde yaralı bir kızıl şahin bulundu. Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki bir tarlada uçamayan ve yaralı halde bulunan şahini gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaralı kızıl şahini bulunduğu yerden alarak emniyet müdürlüğüne getirdi. Daha sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü yetkililerine teslim edilen şahinin kanadında yaralanma tespit edildi.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri tarafından tedavi altına alınan kızıl şahinin sağlık durumunun yakından takip edildiği öğrenildi. DHA'nın haberine göre, şahinin iyileşmesi için gerekli tüm tedbirler alınmıştır.
Yerel Haberler
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.