Aksakal'dan şehit askerler için taziye mesajı

Aksakal'dan şehit askerler için taziye mesajı
DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Pençe-Kilit Harekatı'nda metan gazından şehit olan 5 asker için taziye mesajı yayınladı.

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde metan gazına maruz kalarak şehit olan 5 asker için taziye mesajı yayımladı. Aksakal, mesajında şehitlere rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı askerlere de acil şifalar diledi.

Mesajında, 28 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilen mağara arama-temizleme faaliyetine değinen Aksakal, teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan P. Ütğm. Nuri Melih Bozkurt'un naaşının aranması sırasında metan gazına maruz kalındığını ve 19 askerin yaralandığını, 5 askerin ise şehit olduğunu belirtti.

Aksakal, şehitlerin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileyerek, yaralı askerlerin bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni etti.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.