Erdek'te denizde sürüklenen 2 kişi kurtarıldı
Yayınlanma:
Balıkesir'in Erdek ilçesinde, rüzgar nedeniyle denizde sürüklenen iki kişi, deniz polisi tarafından kurtarıldı.
Balıkesir'in Erdek ilçesinde dün saat 17.30 sıralarında meydana gelen olayda, iki kişi kano ile denizde gezinti yaparken rüzgarın etkisiyle açığa sürüklendi.
Erdek Emniyet Müdürlüğüne bağlı deniz polisi ekipleri, devriye görevi sırasında suda yardım isteyen bir kanoyu fark etti. Ekipler, kanoya yaklaşarak Cengiz Ç. ve Yusuf Ç.'yi buldu. İki kişi, rüzgar nedeniyle sürüklendiklerini ve karaya dönemediklerini anlattı.
Deniz polisi ekipleri, iki kişiyi ve kanoyu bota alarak yaklaşık bir saatlik bir operasyon sonrasında Erdek Kamp İskelesi'ne ulaştırdı. Yetkililer, denize çıkacak vatandaşları hava koşullarına dikkat etmeye ve gerekli güvenlik önlemlerini almaya davet etti. (DHA)
Yerel Haberler
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.