Ereğli'de hurda araçlar ve molozlar temizleniyor

Ereğli'de hurda araçlar ve molozlar temizleniyor
Ereğli Belediyesi, Kışla ve Belen Sanayi Siteleri'ndeki hurda araç ve molozları temizliyor.

Karadeniz Ereğli Belediyesi, Kışla ve Belen Sanayi Siteleri'nde çevre temizliği çalışmalarına devam ediyor. Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokaklarda görüntü kirliliğine neden olan hurda araç ve parçalarını kaldırıyor. Ayrıca, iki sanayi sitesinde biriken molozlar da temizleniyor.

Zabıta Müdürü Halit Aydın, Kışla Sanayi Sitesi'ndeki hurda araçların kaldırılmasına devam ettiklerini, Belen Sanayi Sitesi'nde ise araç sahiplerine tebligat yapıldığını açıkladı. Aydın, belediyenin bu çalışmalarıyla trafik akışını engelleyen ve halkın rahatsızlığını artıran unsurları ortadan kaldırmayı amaçladığını vurguladı.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın talimatıyla başlatılan çalışma kapsamında, araç ve araç parçası sahiplerine kaldırma emri verildi. Belirtilen süre içinde araçlarını kaldırmayanlara 5326 sayılı Kabahatler Kanunu 41/6 maddesine göre işlem uygulanacak. Belediye, çalışmaların şehrin diğer bölgelerinde de devam edeceğini duyurdu ve vatandaşlardan şikayetlerini Alo 153 Zabıta ihbar hattına bildirmelerini istedi.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.