Resmi Gazete'de atama kararları yayımlandı: Atatürk Kültür Merkezi'ne Doç. Dr. Zeki Eraslan atandı
Ankara'da, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik görevden almalar ve atamaların yer aldığı kararlar, 23 Mayıs 2025 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı.
Yayımlanan kararlar kapsamında, birçok ilde il milli eğitim müdürleri görevden alındı. Amasya, Bitlis, Niğde, Sivas, Kırıkkale, Iğdır, Kütahya, Gaziantep ve Adana illerinin milli eğitim müdürleri görevlerinden ayrıldı. Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı'na ise Doç. Dr. Zeki Eraslan atandı.
Milli Eğitim Bakanlığı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesindeki boş kadrolara yeni atamalar yapıldı. Amasya, Bilecik, Bitlis, Niğde, Sivas, Bayburt, Giresun, Kütahya, Kırıkkale, Iğdır, Adana ve Rize illerinde milli eğitim müdürlüklerine yeni isimler getirildi. Ayrıca, Giresun Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne Murat Cavunt atandı. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile yapılan bu atamalar, Resmi Gazete'de duyuruldu.
Kaynak:ANKA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.