Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin ücretsiz yemek desteği sona erdi: 12 bin öğrenci faydalandı

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin ücretsiz yemek desteği sona erdi: 12 bin öğrenci faydalandı
Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine yönelik ücretsiz yemek desteği sona erdi, 12 bin 136 öğrenci faydalandı.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, 2022 yılında başlattığı ve "Gel beraber olsun" sloganıyla üniversite öğrencilerine sunduğu ücretsiz yemek desteğini, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının tamamlanmasıyla sonlandırdı.

Toplamda 59 bin 456 öğrenci bu destekten yararlanırken, son eğitim-öğretim yılında ise 12 bin 136 öğrenci ücretsiz yemek imkanından faydalandı. Belediye Başkanı Ahmet Ataç, artan yaşam maliyetlerinin gençleri de etkilediğini belirterek, bu desteğin önemine vurgu yaptı.

Ataç, gençlere destek olmaya devam edeceklerini belirten açıklamasında, projenin öğrenciler tarafından çok sevildiğini ve yeni dönemde de gençler için farklı destek programları geliştireceklerini ifade etti.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.