Gaziantep'te otobüs şoförü kalp krizi geçirdi: Yolcu müdahalesiyle kaza önlendi

Gaziantep'te otobüs şoförü kalp krizi geçirdi: Yolcu müdahalesiyle kaza önlendi
Gaziantep'te kalp krizi geçiren otobüs şoförü hayatını kaybetti, fakat bir yolcunun zamanında müdahalesiyle olası bir kaza önlendi.

Gaziantep'te 60 yaşındaki özel halk otobüsü şoförü Ahmet Kılınç, 28 Temmuz sabahı Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde direksiyon başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kontrolsüz bir şekilde ilerleyen otobüsü, soğukkanlı bir yolcu durdurarak olası bir kazanın önüne geçti. Olay anları, otobüsün güvenlik kamerası tarafından kaydedildi ve görüntülerde Ahmet Kılınç'ın aniden yere yığıldığı, otobüsün kontrolden çıktığı ve yolcuların panik yaşadığı görülüyor.

Durumu fark eden bir yolcunun direksiyonu ele geçirmesiyle otobüs durduruldu ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ahmet Kılınç'ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

249210-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.