İzmir'de 5 ayrı noktada yangın: TIR'lar ve ev zarar gördü

İzmir'de 5 ayrı noktada yangın: TIR'lar ve ev zarar gördü
İzmir'de eski bir fabrikada ve yakınındaki TIR garajında çıkan yangın, bazı araç ve bir eve zarar verdi.

İzmir'in Konak ilçesi Alsancak semtinde bulunan eski bir basma fabrikasının bahçesinde ve yakınındaki bir TIR garajında bugün saat 17.00 sıralarında beş ayrı noktada yangın çıktı. Yangın, Şehitler Caddesi 1514 Sokak'taki fabrikada dört ayrı noktada başlarken, aynı saatlerde 1510 Sokak'taki TIR garajında da alevler yükseldi.

Kentin çeşitli noktalarından görülen yoğun duman nedeniyle çevredeki vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken alevler park halindeki bazı TIR ve kamyonlara ile bir evin çatısına sıçradı. Bu durum, yangının yol açtığı maddi hasarı daha da artırdı.

İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları devam ederken, yangının çıkış nedeninin araştırıldığı öğrenildi. Yangınla ilgili detaylı bilgi ve hasar tespiti çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

15743-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.