Karşıyaka Belediyesi personeli Yamanlar'da buluştu
Yamanlar'da Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen personel pikniği, yüzlerce belediye çalışanı ve ailelerini bir araya getirdi. Başkan Yıldız Ünsal ve eşi Altan Ünsal'ın da katıldığı piknikte, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Levent Güçlü ve diğer bürokratlar da hazır bulundu.
Mangal keyfi ve oyunlarla geçen piknikte, emekçiler doğanın tadını çıkarırken, birlik ve beraberliklerini pekiştirdiler. Eğlenceli anılarını fotoğraflarla ölümsüzleştiren katılımcılar, keyifli saatler geçirdi.
Başkan Yıldız Ünsal, yaptığı konuşmada; "Biz sadece mesai arkadaşları değil, aynı zamanda çok büyük ve güzel bir aileyiz. Bu buluşma, dayanışmamızı güçlendirmek ve güzel anılar biriktirmek içindi. Karşıyakamıza özveriyle hizmet eden çalışanlarımıza teşekkür ediyorum; her birinizin emeği çok kıymetli." dedi.
Kaynak:ANKA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.