Konak Belediyesi'nden engelli ailelere deniz keyfi
Konak Belediyesi, sosyal yardım hizmetlerinden faydalanan engelli bireyler ve aileleri için düzenlediği deniz gezisiyle yaz sıcağında ferahlık ve mutluluk getirdi. Mevsim normallerinin üzerindeki sıcaklıklar nedeniyle dışarı çıkmakta zorlanan aileler, Foça Belediyesi'nin Karakum Plajı'ndaki tesisine götürüldü.
Belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin koordinasyonunda gerçekleştirilen gezi, engelli bireylerin ve ailelerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde planlandı. Çocuklar denizin keyfini çıkarırken, aileleri de çocuklarının mutluluğunu paylaşmanın sevincini yaşadı. Aileler, engel durumlarından dolayı denize gitmenin zorluğuna değinerek, bu gezide ilk kez denize geldiklerini ve Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu'ya teşekkürlerini ilettiler.
Engelli Çınar'ın annesi Fatma Öner, oğlunu denize götürebilecek imkanları bulamadıklarını, bu gezisinin önemini vurguladı. Başkan Mutlu'nun gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Öner, çocuklarının mutluluğunun kendileri için de büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu söyledi. Çınar ise LGS'den aldığı iyi puanın kutlaması niteliğindeki bu geziyi çok eğlenceli bulduğunu ve Foça'nın güzelliğini dile getirdi. Diğer anneler Pınar Başdaş ve Birgül Gezek de Başkan Mutlu'ya teşekkür ederek çocuklarının büyük sevinç yaşadığını belirtti. Rasim Enes Öztürker ve down sendromlu Yunus Emre'nin annesi Hanife Yılmaz da evden çıkma imkanlarının sınırlı olduğunu ve bu gezide çocuklarının ilk defa denize girdiklerini belirterek duygu dolu teşekkürlerini iletti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.