Küçükçekmece'de beton mikseri devrildi: Trafik yoğunluğu oluştu

Küçükçekmece'de beton mikseri devrildi: Trafik yoğunluğu oluştu
Küçükçekmece'de devrilen beton mikseri nedeniyle Basın Ekspres Yolu'nda trafik yoğunluğu oluştu.

İstanbul Küçükçekmece'de, Sefaköy kavşağından Basın Ekspres Yolu'na inen yan yolda bir beton mikseri devrildi. Kaza, sabah saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Olay yerine gelen ekipler, devrilen beton mikseri nedeniyle oluşan trafik yoğunluğunu gidermek için çalışma başlattı.

34 GSN 284 plakalı beton mikserin sürücüsü Ramazan Begik, aşırı yük nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve virajı alamayınca aracının devrildiği belirtildi. Yetkililer, kazanın yol açtığı trafik yoğunluğu nedeniyle sürücülerin yan yolda ilerlemekte güçlük çektiğini ifade etti.

Neyse ki, kazada herhangi bir ölüm veya yaralanma yaşanmadı. Ancak, devrilen beton mikseri ve müdahale çalışmaları nedeniyle Basın Ekspres Yolu yan yolunda trafik bir süreliğine durma noktasına geldi.

13878-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.