Milas'ta yeni sosyal alan için temel atma töreni

Milas'ta yeni sosyal alan için temel atma töreni
Milas Belediyesi, Derince Mahallesi'nde 9 milyon TL maliyetle çok amaçlı sosyal alan inşa edecek.

Milas Belediyesi, Boğaziçi Mahallesi'ndeki Çok Amaçlı Sosyal Alan çalışmalarının ardından Derince Mahallesi'nde benzer bir alanın temelini attı. Yaklaşık 900 metrekarelik alana inşa edilecek olan sosyal alan, düğün, nişan, sünnet, toplantı ve diğer etkinlikler için kullanılabilecek.

Temel atma törenine Belediye Başkanı Fevzi Topuz, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, oda başkanları, gaziler, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı. Sosyal alanın içerisinde mutfak ünitesi, tuvalet, yemek pişirme alanı ve gelin odası gibi birimler de yer alacak. Ayrıca, çocuk oyun grupları da proje kapsamında bulunuyor.

Başkan Topuz, törende yaptığı konuşmada projenin uzun süredir mahalle sakinlerine verilen bir söz olduğunu ve civar mahalleleri de kapsayacak şekilde genişletildiğini belirtti. Yaklaşık 9 milyon TL maliyetle hayata geçirilecek olan sosyal alanın yapımında 12 ton demir ve 80 metreküp beton kullanılacağını da sözlerine ekledi. Derince Mahalle Muhtarı Ulaş Çetin ve Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Şimşek de Başkan Topuz'a teşekkürlerini iletti.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.