Orhaneli'nde kayıp Burak Koçak için arama çalışmaları devam ediyor

Orhaneli'nde kayıp Burak Koçak için arama çalışmaları devam ediyor
Orhaneli'nde kayıp Burak Koçak için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor; 120 personel 24 saat esasına göre çalışıyor.

Bursa'nın Orhaneli ilçesi Altıntaş Mahallesi'nde 5 Haziran'da evinden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Burak Koçak'ın bulunması için arama çalışmaları ikinci gününde de devam ediyor. Kayıp çocuğun ailesinden bilgi alan Orhaneli Kaymakamı Muhammed Furkan Tuna ve Orhaneli Belediye Başkanı Ali Osman Tayır, arama kurtarma faaliyetlerinin sürdüğünü açıkladı.

Kaymakam Tuna, aileyi ziyaret ederek Burak'ın arkadaşlarını tespit ettiklerini ve sağ olduğuna inandıklarını, arkadaşlarıyla irtibata geçildiğini belirtti. 30 kilometrekarelik alanda 120 personel 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürüyor. Henüz herhangi bir bulguya rastlanmadığını, Burak'ın bir arkadaşının yanında bulunma ihtimalinin değerlendirildiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Tayır ise Burak'ın arkadaş grubu üzerinde yoğunlaştıklarını ve önemli bilgiler elde etmeyi beklediklerini dile getirdi. Tüm ekiplerin titiz bir çalışma yürüttüğünü ve Burak'ın sağ salim bulunacağına inandığını söyledi. Arkadaşlarının paylaştığı bilgiler doğrultusunda Burak'ın hareket halinde olduğunun düşünülmekte olduğunu ve hareketliliğin yaşam belirtisi olarak değerlendirildiğini ekledi. Bayramın bu durum nedeniyle buruk geçtiğini, Burak'ın bulunmasıyla daha keyifli bir bayram geçireceklerini belirtti. Arama çalışmalarının gece de termal drone ve ekiplerle devam edeceği öğrenildi.

15415-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.