Orhaneli'nde yangın sürüyor: Yakuplar ve Çakmak mahalleleri tahliye edildi

Orhaneli'nde yangın sürüyor: Yakuplar ve Çakmak mahalleleri tahliye edildi
Bursa'nın Orhaneli ilçesindeki yangın nedeniyle Yakuplar ve Çakmak mahalleleri tahliye edildi.

Bursa'nın Orhaneli ilçesindeki yangın, ekiplerin yoğun çabalarına rağmen yeniden alevlendi. Bölgeye, yangını söndürme çalışmalarına destek olmak için üç uçak ve iki yangın söndürme helikopteri sevk edildi. Vatandaşlar da su tankerleri ve traktörlerle söndürme çalışmalarına katılım sağlıyor.

Yangının büyümesi üzerine, tedbir amaçlı olarak Orhaneli ilçesine bağlı iki mahalle tahliye edildi. 80 haneli, 300 nüfuslu Yakuplar Mahallesi ile Harmancık ilçesindeki 60 haneli, 200 nüfuslu Çakmak Mahallesi sakinleri güvenli bölgelere nakledildi.

Osman SAK ve Aydın AKALIN tarafından Orhaneli'nden (Bursa) DHA'ya bildirilen haber, yangının devam ettiğini ve tahliye çalışmalarının sürdüğünü vurguluyor. Fotoğraflı haberde, yangının büyüklüğü ve tahliye edilen mahallelerin durumu hakkında detaylı bilgi veriliyor.

247965-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.