Osmaniye Valisi Yılmaz: Akçakoyunlu köyündeki yangın kontrol altına alınacak
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Düziçi ilçesine bağlı Akçakoyunlu köyünde meydana gelen yangın bölgesini ziyaret etti. Yetkililerden yangın söndürme çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Yılmaz, bölgede yürütülen müdahale çalışmalarını yerinde inceledi.
Vali Yılmaz, yaptığı açıklamada yangına 200 personel, 20 arazöz ve 4 helikopterle müdahale edildiğini belirtti. 'İnşallah önümüzdeki 1 saat içerisinde yangını tamamen kontrol altına alacağız' diyen Vali Yılmaz, ülkenin birçok bölgesinde olduğu gibi Osmaniye'de de sık sık yangınların yaşandığını hatırlattı.
'Kıymetli hemşehrilerimize bir kez daha çok dikkatli olmaları gerektiğini söylüyoruz' şeklinde uyarıda bulunan Vali Yılmaz, yanan alanların eski haline dönmesinin yıllar aldığını vurguladı. Orman teşkilatına ve yangınla mücadele eden tüm personeline teşekkürlerini ileten Vali Yılmaz, yeşil vatanın korunması için canla başla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.