Pamukova'da zincirleme kaza: 13 yaralı
Sakarya'nın Pamukova ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, yolcu otobüsünün TIR'a arkadan çarpması sonucu 13 kişi yaralandı. Kazada 2 kişinin durumunun ağır olduğu belirtildi.
Kaza, D-650 Karayolu Gökgöz Mahallesi mevkiinde, saat 03.40 sıralarında meydana geldi. İstanbul-Denizli seferini yapan 34 YK 4734 plakalı yolcu otobüsü, Asil Taş yönetiminde iken, Enes Yükselici'nin kullandığı 16 AOB 34 plakalı TIR'ın sol arka kısmına çarptı. Çarpmanın etkisiyle TIR, önündeki 70 ACN 573 plakalı başka bir TIR'a da çarptı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan yolcular, otobüsten kurtarılarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 12 yaralıdan 2'sinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kazada herhangi bir yara almayan TIR şoförleri, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. D-650 Karayolu'nun Bilecik istikametindeki trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı ve kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.