Posbıyık: Ereğli plajları haziran ortasında açılacak
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Sevgi, Barış, Dostluk Plajı ve Mesire Alanı'nda incelemelerde bulundu. Posbıyık, tespit edilen eksikliklerin tamamlanması için talimat verdi ve yaz sezonuna hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü belirtti. Yaz aylarında yoğun ilgi gören plaj ve mesire alanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Posbıyık, eksikliklerin giderilmesi için ilgili birimlere talimatlar verdi.
Başkan Posbıyık, Haziran ayı ortasında plajların açılacağını duyurarak, Kaletepe ve Kestaneci piknik alanlarını da ziyaret ettiklerini ve tüm eksiklikleri tespit ettiklerini söyledi. Kış aylarında oluşan dalgalar nedeniyle oluşan hasarların onarımının devam ettiğini, kum temizleme çalışmalarının sürdüğünü ve Filyos Belediye Başkanı'ndan temin edilen kum temizleme makinesinin yolda olduğunu belirtti. Yeme-içme bölümlerinin hizmete hazır olduğunu, ancak sahadaki bazı çökmelerin ve eksik boyaların tamamlanması gerektiğini ifade etti.
Sevgi Plajı'ndaki eksikliklerin de tespit edileceğini ve her bölümün liderinin kendi eksikliklerini tamamlayacağını belirten Posbıyık, tüm ekiplerle yaza hazırlandıklarını dile getirdi. Ereğli halkının ve kendilerinin yaz sezonunu özlediğini belirten Posbıyık, tüm hemşehrilerinin güzel bir yaz geçirmelerini diledi.
Kaynak:ANKA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.