Sancaktepe'de 19 Mayıs coşkuyla kutlandı
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Sancaktepe'de çeşitli etkinliklerle coşkulu bir şekilde kutlandı. Sancaktepe Kaymakamı Naif Yavuz ve Belediye Başkanı Alper Yeğin, Atatürk Anıtı'na çelenk sunarak törene başladılar.
Gençlik yürüyüşüyle devam eden kutlamalar, ilçenin genç ve sporcularının gösterileriyle renklendi. Belediye Başkanı Yeğin, yaptığı konuşmada gençliğin önemini ve Atatürk'ün gençliğe olan güvenini vurguladı. Gençlerin enerjisi ve coşkusunun, Cumhuriyet'in geleceği için umut verici olduğunu belirtti.
Kutlamaların son ayağı ise Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Sancaktepe Anadolu Halk Dansları Topluluğu'nun gösterisi ve Mert Demir konseriyle katılımcılar eğlenceli vakit geçirdi. Başkan Yeğin, etkinlikte yaptığı konuşmada, gençlerin performansından duyduğu gururu dile getirerek, emeği geçen herkese teşekkür etti ve istiklal kahramanlarını andı.
Kaynak:ANKA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.