Sivas'ta drift pisti açıldı: Gençler heyecan dolu anlar yaşadı
Sivas Belediyesi tarafından drift tutkunları için özel olarak tasarlanan bir pistin açılışı gerçekleştirildi. 2 bin 900 metrekarelik alana inşa edilen pist, Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alıyor. Açılış törenine Belediye Başkanı Adem Uzun, drift ve otomobil meraklıları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Belediye Başkanı Adem Uzun, açılış konuşmasında pistin drift tutkunlarına hayırlı olmasını diledi. Uzun, gençlerin bu pist sayesinde yeteneklerini geliştirebileceklerini, belki de uluslararası alanda ülkeyi temsil edecek bir modifiyeci veya motor tasarımcısı çıkabileceğini belirtti. Driftin artık bir yarış sporu olduğunu vurgulayan Uzun, gençlere başarılar diledi ve belediyenin gençlerin enerjilerini ve heyecanlarını desteklemek için böyle bir proje gerçekleştirdiğini ifade etti.
Açılış etkinliği kapsamında çeşitli gösteri sürüşleri yapıldı. Sürücüler pistte ilk drift denemelerini gerçekleştirirken heyecan dolu anlar yaşandı. Ancak, gösterilerden birinin ardından bir otomobilin arka bölümünde yangın çıktı. Çevrede bulunan görevlilerin hızlı müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.