Mamak'ta borç-alacak kavgası: 1 yaralı, 2 şüpheli yakalandı

Mamak'ta borç-alacak kavgası: 1 yaralı, 2 şüpheli yakalandı
Ankara Mamak'ta borç-alacak nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı, 2 şüpheli yakalandı.

Ankara'nın Mamak ilçesinde, borç-alacak meselesinden kaynaklanan silahlı bir kavgada bir kişi yaralandı. Olay, 1786. sokak Yeşilbayır Mahallesi'nde, 22.10 sıralarında meydana geldi. İki grup arasında başlayan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü ve açılan ateş sonucu bir kişi kulağından saçma yarası aldı.

Sağlık ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. Yaralı kişi, Mamak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, kavgaya karışan iki şüpheliyi, olayda kullanılan iki tüfekle birlikte yakaladı.

Soruşturma kapsamında, silahlı kavganın çevredeki 3 araca ve 4 evin cam balkonuna da saçma isabet ettirdiği tespit edildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.