Sivas'ta YKS AYT sınavında yaşananlar

Sivas'ta YKS AYT sınavında yaşananlar
Sivas'taki YKS AYT sınavında bir aday yanlış giriş belgesi nedeniyle sınava alınmazken, bir diğeri ise son anda yetişti.

Sivas'ta 2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Alan Yeterlilik Testi (AYT) için Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde yoğunluk yaşandı. Adaylar, kimlik ve sınav giriş belgeleri kontrolünden geçirilerek sınav salonlarına alındı.

Ancak, bir adayın yanlış sınav giriş belgesi getirmesi nedeniyle sınava alınmaması dikkat çekti. Aday, önceki gün yapılan Temel Yeterlilik Sınavı (TYT) giriş belgesiyle gelmişti.

Öte yandan, bir diğer aday ise sınav salonunun kapısının kapanmasına saniyeler kala koşarak yetişti ve görevliler tarafından içeri alınarak sınava katıldı.

23037-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.