Tekirdağ-İstanbul yolunda yoğun trafik
Kurban Bayramı tatili dönüşünde, Tekirdağ-İstanbul kara yolunda yoğun bir trafik yaşandı. Trakya Bölgesi, Çanakkale, Saros Körfezi ve Ege kıyılarında bayram tatili geçirenler, İstanbul'a dönüş yolculuklarına başladı.
Yoğunluk, gece başlarken öğle saatlerinde daha da arttı. Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesi ve il merkezindeki Yeniçiftlik, Yenici, Beyazköy ve üniversite kavşaklarında araç kuyrukları oluştu.
İstanbul yönündeki trafik yoğunluğu sebebiyle, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, trafik yönetimi için önlemlerini en üst seviyeye çıkardı. 81 ekip ve 455 personelle polis, İstanbul yolu üzerindeki 7 kavşakta 33 ekiple görev yaparken; jandarma ekipleri de sorumluluk alanlarındaki yolların önemli noktalarında çalışmalarını sürdürdü. DHA
Kaynak:DHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.