Turgutlu Belediyesi: Kurban Bayramı'nda ücretsiz mezarlık ulaşımı
Yayınlanma:
Turgutlu Belediyesi, Kurban Bayramı arife günü mezarlık ziyaretleri için ücretsiz otobüs seferleri düzenliyor.
Manisa'nın Turgutlu Belediyesi, Kurban Bayramı'nda mezarlık ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla ücretsiz otobüs seferleri düzenliyor.
5 Haziran Perşembe günü, yani arife günü, sabah 09.00'dan akşam 17.00'a kadar her saat başı Turgutlu Belediyesi önünden Turgutlu ve Irlamaz mezarlıklarına ücretsiz otobüs seferleri sağlanacak. Belediye, ayrıca özel gereksinimli vatandaşların ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak için Engelsiz Yaşam Aracı hizmeti de sunuyor.
Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz, yaptığı açıklamada, ulaşım imkanı olmayan veya özel gereksinimli vatandaşlara bu hizmetin sunulacağını, vatandaşların 09.00-17.00 saatleri arasında otobüslerden yararlanabileceklerini belirtti.
Kaynak:ANKA
Yerel Haberler
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.