Zeydan Karalar: Adana'ya en iyi hizmeti vermek için çalışmaya devam edeceğiz
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kurban Bayramı öncesinde belediye personeliyle bayramlaşma etkinliğinde bulundu. ASKİ Şantiye’sinde ASKİ personeliyle bir araya gelen Karalar, daha sonra Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda Büyükşehir çalışanlarıyla da bayramlaştı ve kutlamalara katıldı.
Başkan Karalar, bayram mesajında barış, huzur ve dayanışma vurgusu yaparak, zor durumda olanlarla dayanışmanın önemini dile getirdi. Dünyanın çeşitli bölgelerindeki savaş ve zulmü hatırlatan Karalar, Ramazan Bayramı'nın olumsuzlukların sona ermesi için bir vesile olmasını temenni etti ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun önemini vurguladı.
Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi olarak Adana halkına en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirtti ve hemşehrilerinin, vatandaşların ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı. Mesajında, 4 Haziran 2025 tarihinde saat 13:17'de yapılan açıklamada bu ifadelere yer verildi.
Kaynak:ANKA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.