Zeydan Karalar'dan CHP vekillerine mektup: 'Türkiye beni yalnız bırakmadı'
Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ve Ayhan Barut'un ziyaretini kabul etti. Karalar, ziyaret sonrası el yazısıyla kaleme aldığı bir notta vekillerle Adana halkına selamlarını iletti.
Karalar'ın notunda şu ifadeler yer alıyor: "Bugün Adana vekillerimiz Orhan, Müzeyyen ve Ayhan kardeşlerimiz geldiler ziyaretime. Sağolsunlar gözaltı günümden beri yalnız bırakmadılar. Aslında Türkiye yalnız bırakmadı beni. Herkese şükranlarımı sunuyorum. Ben onlarla yine Adanalı can kardeşlerime selamlarımı iletmek istedim. Ben iyiyim, hukukun üstünlüğünün olduğu günler özlemiyle…"
Belediye Başkanı, notuna şunları ekleyerek sözlerini tamamladı: "Tabii sizlerle sokakta yürümek, hizmete devam etmek, Adana'da daha güzel işler yapmak dileğiyle sevgilerimi iletiyorum. Hasretle kucaklıyorum."
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.