Etlik Aşağı Eğlence Mahallesi'nde gece saat 03.30 sıralarında Mahsur Yavaş'ın seçim ekibindeki çalışanlar, otobüs duraklarına 4 kişi tarafından korsan afiş asıldığını gördüler. Korsan afiş asanların yanına giden Mansur Yavaş Gönüllüleri durumu polis ekiplerine bildirdi.

Bu sırada Mansur Yavaş ile korsan afiş asanlar arasında tartışma çıktı. Olay yerine gelen polis ekipleri korsan afiş asan 4 kişiden 2'sini ifadeleri alınmak üzere Etlik Polis Merkezi Amirliği'ne götürdü. Diğer 2 kişinin ise polis ekipleri gelmeden olay yerinden kaçtığı belirtildi. Etlik Polis Merkezi Amirliği'ne getirilen 2 kişinin kullandığı aracın içinde korsan afişlerin yanı sıra AKP afişleri olması dikkat çekti.



Aracın içindeki korsan afişler ve AKP afişleri polis ekipleri tutanak tuttuktan sonra karakola götürüldü. Görüntülerde olay yerine gelen polis memurunun söz konusu afişleri saklamaya çalışması dikkatlerden kaçmadı.

CHP Keçiören İlçe Teşkilatı'nın olayla ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulunduğu belirtildi. Temiz Siyaset Platformu üyeleri de Etlik Polis Merkezi Amirliği'ne gelerek açıklama yaptı. Platform adına açıklama yapan Mehmet Bayır, "Mansur Yavaş tarafından astırılmış gibi bir takım afişleme faaliyetleri yapılıyordu. Mansur Yavaş Gönüllüsü olarak çalışan arkadaşlarımız bu şahısları yakalayarak Etlik Polis Merkezi Amirliği'ne teslim ettiler. Bunun Melih Gökçek'in bir oyunu olduğu artık açık bir şekilde ortaya çıktı. Biz temiz siyaset yolunda ve kamuoyunun aydınlatılması mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

Editör: TE Bilişim