Yerel seçimlerin tarihi henüz açıklanmamışken belediye başkanlığı için ilk aday çıktı. Bodrum'da bir vatandaş, önümüzdeki seçimlerde belediye başkanı adayı olacağını açıklayarak oy istedi. Kadın adayın ilk vadi ise gülümsetti.

Yaz sezonun gelmesi ve 9 günlük Kurban Bayramı'nı fırsat bilenler tatil beldelerine akın etti. Ancak, tatil beldesi Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaz sezonuyla birlikte işler karıştı. Yolları beğenmeyen bir vatandaş Bodrum Belediye Başkanlığına aday olacağını açıkladı.

Yolların bozuk olmasından şikayetçi olan bir kadın, araba içinden çektiği videoyu sosyal medya platformu TikTok'tan paylaştı. Bodrum belediye başkanına sesleden kadın, "Buradan Bodrum Belediye Başkanına sesleniyorum...  'Sizden ricam' diyerek mührünüzü getirin bana teslim edin. Çünkü siz yapamıyorsunuz sizin yerinize ben devam edeceğim. Yeter. Arabalarımızın alt takımı kalmadı. Yollar rezil. Ne yapıyorsunuz siz? Ne? Önümüzdeki sene AKP’den Bodrum Belediye Başkanlığına adaylığımı koyuyorum. Ve ilk verdiğim söz şu yolları cillop gibi yapacağım. Bana verin oyunuzu, bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Paylaşımı çok sayıda beğeni alan kadının  vaadi ise gülümsetti.

Editör: Yadigar Hanım