Uzaktan kumandalı Mekanik Mayın Temizleme Teçhizatı, anti-personel mayınları etkisiz hale getirerek şekilde son teknoloji ile tasarlanmıştır.

Teçhizatın; saha performansı, süratli parça değişimi, çoklu apart kullanımı gibi birçok özelliği bulunmaktadır. Bununla birlikte; farklı araçlarla taşınabilme kolaylığı, modüler olarak tasarlanan makineyle farklı amaçlar ve projeler için kullanım kolaylığı kolaylığı sunmaktadır.

Üstün bir donanıma sahip olan teçhizat; zor şartlar için tasarlanan ve dış kuvvetlere karşı dayanıklı metal levhadan üretilen gövdeye, motor hava emiş korumalı filtre sistemine, zırh çeliğinden üretilen Armox 500T koruma kalkanına, sert zeminlere karşı maksimum dayanıklılık sağlayan çelik palete ve kolay değişebilir karbür uçlardan oluşan tiller ataşmana sahiptir.

Daha önce Azerbaycan tarafından 20 adet siparişi verilen İnsansız mayın temizleme teçhizatı MEMATT’ın Azerbaycan’a teslimatları tamamlanmak üzere.

Askeri Fabrika ve Tersane İşletme AŞ (ASFAT)'ı tebrik ediyor, yerli ve milli marka üretimlerinin artarak devamını diliyoruz. 
Dr. İlhami PEKTAŞ

Editör: TE Bilişim