Yılmaz Erdoğan'ın senaristliğini üstlenerek başrolünde yer aldığı Kanal D yapımı İnci Taneleri dizisi İlk fragmanını yayınlanmasıyla, büyük bir tepki çekti. Dizinin fragmanında kadın cinayetlerinin normalleştirilmesi yurttaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.Fragmanıyla çok eleştirilen dizi çok konuşulacağa benziyor.

İnci taneleri dizisinin konusu:

Karısı ve iki çocuğuyla mutlu bir hayatı olan Azem, öğrencilerinin çok sevdiği bir edebiyat hocasıyken tek bir gecede hayatı baştan ayağa değişir. Yıllarını dört duvar arasında geçiren Azem hapishaneden çıktığında tek bir amacı vardır. Çocuklarını bulup, onlarla yeniden bir masa etrafında oturabilmek. Lakin Azem’in unuttuğu bir şey vardır. Zaman; Azem’in çocukları için de aynı şekilde zor geçmiş, artık onlar da zamanın zembereğinden geçip bambaşka hayatlar kurmuşlardır.

Oyuncuları:

Oyuncular: Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Mustafa Yıldıran, Orkuncan İzan, Mücahit Koçak, Ülkü Hilal Çiftçi

Dizinin ilk fragmanı yayınlanırken gözler dizinin başlangıç tarihine çevrildi.İlk fragmanı yayınlanan dizinin başlayacağı tarih henüz açıklanmadı.

Ahmet Kaya Konserinde Ülkücüler Ahmet Kaya Konserinde Ülkücüler

Editör: Habererk Com