Kanal D'nin popüler dizisi "Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu"nun oyuncularından Yüsra Geyik, Rüya Emirkıran karakteri ve dizideki ilişkileri hakkında ilk kez konuştu. Geyik, Rüya karakterinin Umut ile ilişkisini değerlendirirken, onların iletişim halinde olduğunu ancak ilişkinin henüz derinleşmediğini belirtti.

Geyik ayrıca, dizinin modern ve günümüze ait bir kadın karakterine hayat vermenin heyecan verici olduğunu paylaştı. Önceki rollerinden farklı olarak bu kez daha süslü ve şık bir karakteri canlandırmanın kendisi için yeni bir deneyim olduğunu ifade etti. Dizinin hukuk temasına ve gerilim dolu atmosferine vurgu yaparak, projenin heyecan verici olduğunu ve kendisini şanslı hissettiğini belirtti.

Safiye Soyman'dan üzücü haber Safiye Soyman'dan üzücü haber

Oyuncu, karakterini tasarlarken ve rolünü oynarken dizinin genel dokusunu ve rengini göz önünde bulundurduğunu dile getirdi. Ayrıca, sevmediği karakterleri canlandırmayı da sevmediğini vurgulayarak Rüya'nın güçlü ve ayakları üzerinde durabilen bir kadın olarak kendisini çektiğini söyledi.

Dizideki her karakterin hikayesini merak ettiğini belirten Geyik, henüz hikayenin derinleşmediğini ve asıl oyunun başlamadığını ifade etti. Seyircilerin ve karakterlerin bilmediği birçok sırrın olduğunu ve hikayenin nasıl ilerleyeceğinin belirsiz olduğunu paylaştı. Bu nedenle, dizinin gelecek bölümlerini merakla beklediğini sözlerine ekledi.

"Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu", Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Atsız Karaduman, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuları bir araya getirerek Çarşamba akşamları Kanal D'de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Editör: Habererk Com