Seçim öncesinde anket şirketlerinden gelen sonuçlar, AK Parti ve MHP’nin hem tek tek, hem de Cumhur İttifakı olarak oy kaybettiğini ortaya çıkarırken, muhalefetteki partilerin oylarının arttığı gözleniyor. Bu artış ise en fazla özellikle sığınmacı sorununa dikkat çeken Zafer Partisi'nde görülüyor.

Türkiye’deki sığınmacı sorununun yanı sıra diğer meselelere somut çözümler üreten ve Türkiye’nin sorunları ile ileride yaşayabileceği sorunları kamuoyuna duyuran İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın Genel Başkanlığı’ndaki Zafer Partisi, son kamuoyu araştırmalarında yükselen oy oranlarıyla dikkat çekiyor. 

PRaporlar tarafından yapılan anketin sonuçları şöyle:

AK Parti % 26,4
CHP % 23,1
İYİ Parti % 11,8
HDP % 9,2
Zafer Partisi % 7,9
Yeniden Refah % 3,4
MHP % 3,1
Deva % 2,6
Saadet % 1,1

Bir başka anketten gelen sonuçlar ise şöyle:

AK Parti % 26,4
CHP % 19,1
İYİ Parti % 12,1
HDP % 9,8
Zafer Partisi % 8,4
MHP % 4,4
Diğer % 3,8
Deva % 1,9
Yeniden Refah % 1,8
Saadet % 1,6
Kararsızlar % 7,2
Oy Kullanmayacaklar % 3,5

SİVAS İL BAŞKANI HÜSEYİN DÜZGÜN “HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ ARTIYOR”

Yüzde 1 gibi oy oranlarından halkın haklarını savunan çıkışları sonucu yüzde 10 oy oranına doğru koşan Zafer Partisi'nin hızla büyüdüğüne dikkat çeken partinin Sivas İl Başkanı Hüseyin Düzgün “Sivas’ta partimize muhteşem bir teveccüh var. Her görüşten ve yaştan kişi partimize katılıyor. Üye sayımızı hızla artırıyoruz. Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın izlediği politika Sivaslılardan tam not alıyor. İnşallah 2023 seçimlerine katılarak ve barajı geçerek Zafer Partisi olarak doğru politikalarla ülkemizi temsil edeceğiz” dedi.

BÜYÜK KONGRE EKİM'DE YAPILACAK

Zafer Partisi, 1. Olağanüstü Büyük Kongresini 2 Ekim 2022 Pazar günü ATO Congresium’da yapacak. Zafer Partisi’nin bu kongre sonrasında seçimlere katılabilmesi bekleniyor.

Editör: Yadigar Hanım