Türk siyasetinde yeni bir alternatif olarak büyümesini sürdüren Zafer Partisi, Genel Başkan Ümit Özdağ’ın rozetlerini taktığı siyaset ve akademi dünyasının önemli isimleriyle büyümeye devam ediyor.

Teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren ve il ve ilçe başkanlıklarının kurulduğu şehirlerde üye sayısı hızla artan Zafer Partisi, Genel Merkezini de yeni isimlerle güçlendiriyor.

Türkiye’nin tanınmış isimlerinden oluşan akademisyen ve siyasetçiler, Prof. Dr. Ümit Özdağ liderliğindeki Zafer Partisi’ne katıldı.

Zafer Partisi Genel Merkezi’nde düzenlenen katılım töreninde konuşan Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ, “Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliğinden ve Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerinden taviz vermeden, kısa sürede büyük yol kat eden Zafer Partisi, Türkiye’nin Saray rejimi ile Ak-Millet İttifakı arasına sıkıştırılmak istenen Türk Milleti için yeni bir umut olmuştur. Bugün aramıza katılan isimlerle birlikte Zafer Partisi, gençlerin, kadınların, kararsızların, kendini dışlanmış hisseden Türk Milleti’nin partisi olmuştur. Zafer Türk Milleti’nin olacaktır” ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ, Zafer Partisi’ne katılan; Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu, Bartu Soral, Prof. Dr. Gülümser Heper, Gürol Ayan, Eser Güneysel, Mehmet Zeki Bodur, Osman Çelik, Levent Dikmen, Nezih İlter Karaman, Nazlı Heyecan Veziroğlu’nun rozetlerini takarak, tebrik etti.

Editör: TE Bilişim