Zafer Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Nursel Çelikok. Zafer Partisi Kadın Adayları bünyesinde bulundurarak Türkiye’nin geleceği açısından mesajlar vermeye devam ediyor.

“Bir taraftan ülkemizi mülteci bataklığına çeviren AKP, öte yanda kent uzlaşısı maskesi altında terör örgütü uzantısı DEM Parti ile ittifak yapan ana muhalefet partisi CHP Türkiye’nin geleceğini ipotek altına alan düzensiz göç politikasının mimarı AKP şehirlerimizin kimliğini yok ederken CHP ise meclis üyesi listesinde en üst sıraları terör örgütü yandaşlarına ayırıyor. Biz bu tiyatroya hiçbir yerde sessiz kalmadık.” Dedi.

78

Özgür Özel'den eski CHP başkanlarına 'Erdoğan' telefonu Özgür Özel'den eski CHP başkanlarına 'Erdoğan' telefonu

NURSEL ÇELİKOK KİMDİR?

Nursel Çelikok, 1975 yılında Üsküdar'da dünyaya geldi. Üsküdar'ın seçkin eğitim kurumlarında okuduktan sonra ticaret hayatına atıldı. Ticarette ve sosyal hayatta yaşadığı zorlukları aşmak için sivil toplum örgütlerinde görev aldı. Ülke ve yerel sorunlara çözüm bulmak için siyasete giren Nursel Çelikok, Zafer Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı yaptı ve Zafer Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı oldu.

Editör: Habererk Haber Merkezi