Zafer Partisi İstanbul’un Ümraniye, Kadıköy, Kartal, Pendik, Sultanbeyli ilçelerinde Cumartesi ve Pazar günü kongresini yaparak ilçe yönetimlerini belirledi.

İstanbul’daki kongrelere Genel Başkan Yardımcılarından İsmail Türk, Mehmet Ceylan, Adem Taşkaya, Tuğrul Kihtir ve Kurucular Kurulu'ndan ve Genel İdare Kurulundan bir çok isim katıldı.

Zafer Partisi beş buçuk ay içerisinde birçok olumsuz koşullara ve baskılara rağmen Türkiye'de 50 ilde teşkilatlanmasını tamamlayarak kongre yapma sürecine girdi.

İstanbul'da aynı gün içerisinde beş tane ilçenin kongresine katılan Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Zafer Partisi artık salonlara sığmamaya başladı. Zafer Partilerinin fedakârca çalışması sonucu Türkiye'de korkunç imkâna sahip partileri geçerek anketlerde yerini aldı.”

İsmail Türk sözlerinin devamında, “Buradan gizli kahramanımız olan Zafer Partisi ile dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gece gündüz çalışan genel başkanımıza ayak uydurmak zor olsa da hepimiz bu yolda elimizden geleni yaparak Türk Milleti’nin uyandırma servisi Zafer Partisi’ni iktidar yolculuğundan büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

Bilindiği üzere Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Avrupa'yı teşkilatlandırmak için bir haftadır Almanya ve çeşitli şehirlerde gurbetçi soydaşlarımızın dertlerini dinledi.

Kongrelere gönderdiği mesajda Genel Başkan Ümit Özdağ, “Zafer Partisi Türk milletinin son umudu milli uyanışını sağlayacak son kalesidir bu doğrultuda çalışan arkadaşlarıma selam ve saygılar iletiyorum” dedi.

İstanbul'da başarılı çalışmalara imza atan İl başkanı Hakan Akşit, başarılı bir teşkilatlanmaya katkı verdiği ve İstanbul il yönetiminin fedakârca çalıştığı bundan dolayı genel merkezin kendilerine teşekkür mesajı gönderdiğini bildirdi.

Editör: TE Bilişim