26 Kasım 2018 yılında Sancaktepe Kara Havacılık Alayından kalkış yaptıktan kısa bir süre sonra düşen uçağın içinde bulunan Kara Pilot Albay Göksenin Şaylan, Kara Pilot Üsteğmen Aykut Yurtsever, Asb. Üçvş. Emre Vahit Bekli, Asb. Üçvş. Özkan Yılmaz ve P. Uzman Çvş. Şahin Arslan şehit düştü. Zafer Partisi Sancaktepe İlçe Teşkilatı, kazanın meydana geldiği yerde anma etkinliği düzenledi.

Anma etkinliğine Zafer Partisi 1'nci Bölge Teşkilat Başkanı Şahin Çalık, Zafer Partisi Kadıköy ve Sultanbeyli İlçe Başkanlıkları da katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Zafer Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Bilal Gökçeyurt kısa bir konuşma yaptı. 

Gökçeyurt, “Yerleşim yerlerinin üzerine düşmekte olan helikopteri son bir manevra ile boş bir alana düşürerek onlarca sivil insanın zarar görmesini engellemek için kendi canlarını feda eden yiğit Türk askerlerini, rahmetle anıyor ve tüm şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Sizleri toprağa değil bağrımıza gömdük. Vatan size minnettardır" dedi.

Editör: Yadigar Hanım