Zafer Partisi Genel merkezi tarafından Avrupa'yı  teşkilatlandırmadan sorumlu Erdinç Örencik yaptığı açıklamada; Genel Başkanımız Ümit Özdağ beyefendi Avrupa’da yapılanmamızı ziyaret edecek ve Türk iş adamlarıyla bir buluşma sağlayacak.

Seçim öncesi ve sonrası Avrupa’nın her yerinde, nerede bir soydaşımız varsa orada yapılanmayı planlıyoruz. Bu çerçevede Avrupa'da ki gönüldaşlarımıza, Sayın genel başkanımızın gelmesine hazırlık yapmak üzere bir hafta önce Avrupa’ya gideceğimi bildirmek isterim dedi.

Ayrıca gurbetçi vatandaşlarımızın kısa ve orta vadede çözüm bekleyen sorunlarını rapor haline getirerek .Türkiye  Cumhuriyeti  yetkililerine  bildirmek ve konunun takibi için uzmanlarımızdan kurulan bir heyetle, çalışmalar da başlatılacaktır.

Erdoğan’lı çay sohbetine YRP davet edilmedi Erdoğan’lı çay sohbetine YRP davet edilmedi

Sn.Örencik gurbetçilerimizin temel sorunları için Anavatana gelebilmek için alım güçlerini aşan uçak bilet  fiyatları, araçları ile Türkiye'de kalabilme sürelerinin kısalığı , kendilerine ait telefonlarının kullanım sürelerinin yeterli olmaması, kısıtlanması ve Türkiye'de gurbetçilerin mal ve mülklerini  çalıştıkları ülkelere bildirilmesi sonucu bulundukları ülkede ek vergi, ücret ve sosyal yardımlarda kısıntıya gidilmesidir. Bu ve buna benzer bütün konuların zafer partisi artık takipçisi olacaktır diye de ekledi.

Editör: Habererk Com