Zafer Partisi Nilüfer İlçe Teşkilatı imza kampanyası düzenledi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği kampanyada, “Aydınlık Türkiye'ye kavuşana kadar çalışmaya ant içtik” diyen Nilüfer İlçe Teşkilatı başkanı Işıl Esgin, katılımcılara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Yusuf Akçura’nın “Türklüğün nereye doğru gittiğini gören, ona göre çalışan, keskin gözlü Türkler vardır” sözünü hatırlatarak, “keskin gözlü Türkler” tanımının Zafer Partisi çatısı altında vatan için elini taşın altına koyan Türklere işaret ettiğini dile getiren Esgin, şunları söyledi:

“26 Ağustos 2021'de Kuvayi Milliye ruhuyla kurulan Zafer Partisi’nde yer alan herkes, Türk Ulusunun aydınlık geleceği için çalışmaktadır. Kadını, erkeği, genci ve yaşlısı hepimiz  sınırları yolgeçen hanı olmayan, milli güvenlik tehdidi altında kalmayan, doktoruna, gencine, üniversitelisine sahip çıkan, bilimin ışığında  aydınlık Türkiye'ye kavuşana kadar çalışmaya ant içtik. Kadınlarımızın, gençlerimizin, sığınmacılardan öyle canı yanmış ki, her imza kampanyamızda vatandaşlarımızın serzenişlerini duyuyoruz. Yüce Türk Milletinin bu sızılarını duymazdan gelmek, ancak milli hassasiyeti olmayan, şahsi ikbal ve gelecek için çalışan siyasilerin izleyeceği yoldur.

Yüksek oranda genç nüfusu, öğrenci kesimi barındıran Görükle Mahallemizde Zafer Partimize, Genel Başkanımız Sayın Ümit Özdağ'a inancın, güvenin tam olduğunu  görmek kıvanç verici. Görükle'de bize destek olan halkımıza tekrar tekrar teşekkür ederim. Bizi daha da yüreklendirdiler. Zafere giden yol emek ister, kararlılık ister, cesaret ister. İnanın,  zafer uzak değil. Hatta çok yakın. Nilüfer halkımızın da kararlılığını görmemek imkansız. Yüce Türk Ulusu,  hak ettiği değeri  görene kadar çalışacağız. Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!”

Editör: Yadigar Hanım