“Türkiye’yi en iyi kim yönetebilir ?” diye bir soru sorulsa milyonlarca insanın cevabı “Annem” olur.

Öyle ya o bir süper güçtür.

Her sorumuza vereceği muhteşem bir cevabı vardır :

-Anne kırmızı kazağımı gördün mü ?

-Nerede çıkardıysan orada.

Çorabımızın kaybolan tekinden tutun da , hangi hastalığa hangi çorbanın iyi geleceğine kadar her şeyi bilir.

Evi onun hükümranlık alanıdır.

Fedakardır. Bizi bizden daha çok düşünür, geleceğimiz için kaygılanır ,bizi korur ve kollar, en sıkıntılı anlarımızda sığınacağımız en sıcak limandır.

(Bu vesileyle bütün annelerimizin ellerinden öpüyor, ebediyete intikal etmiş annelere de Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.)

***

Sahip olduğu engin tecrübesiyle evimizi mümkün olan en sorunsuz şekilde yöneten anneniz ülkeyi yönetmeye talip olsa buna en büyük desteği siz vermez misiniz ?

O da bir anne…

Hem de aynen sizin bizim annemiz gibi... Bizden… Aileden…

Öylesine vatan millet aşkıyla dolu, öylesine samimi, içten, mütevazI, tecrübeli ve candan seven bir anne ki…

Öylesine ayrım yapmayan, milletin her evladını bağrına basan, olduğu gibi görünen bir anne ki, en kutsalınız olan vatan toprağını yönetmenin emanetini gönül ve vicdan rahatlığıyla kendisine teslim edebilirsiniz.

O gerçekten bizden biri.

O hepimizin Meral Ablası, Meral Bacısı, Meral Annesi…

Kendisiyle hayatımda ilk defa yüz yüze görüşme şansı buldum. Milliyetçi Ülkücü Hareket’in ve Türk Milleti’nin sorunlarına, beklentilerine, isteklerine o kadar hakim ki…

Planları, programları, yol haritaları şimdiden hazır.

Kutsal vatan toprağının MHP’ye oldukça ihtiyacı olduğu bu dönemde, Milliyetçi Hareket’i yeniden milletiyle buluşturabileceği, yeniden kucaklaştırabileceği günleri sabırsızlıkla bekliyor.

Milletin vekillerinin seçildikten sonra ortadan kaybolmayacağı, milletle hemhal olup, onların dertleriyle dertlenip, düğünlerinde halay çekeceği zamanları müjdeliyor.

Ve en önemlisi de Milliyetçi Ülkücü camiaya mensup her ülkücünün, her teşkilatın fikirlerinin önemseneceği ve ülkücülerin Genel Merkezi buzdan bir kale değil, anne eli değmişçesine sımsıcak bir yuva belleyeceği Meral Abla liderliğinin sözünü veriyor.

Meral Abla’nın ekibi kim mi ?

Meral Ablanın ekibi benim, Meral Abla’nın ekibi Tokatlı Kenan Usta, Erzurumlu Gökçen Hoca, Bayburtlu Yusuf Abi, Şileli Nejdet Abi, Ispartalı Şerife Anne, Muğlalı Ahmet Öğretmen, Konyalı Meliha Bacı, Sakaryalı Hasan Amca , Ağrılı Hacı Dayı…

Yani Meral Abla’nın ekibi milletin bizatihi kendisi…

***

Allah Meral Abla’nın ve Türk Milliyetçilerinin yar ve yardımcısı olsun. Çıktığı bu kutlu yolda zoru kolay eylesin. Türk Milliyetçilerinin yeniden şaha kalkacağı, takip eden değil takip edilen politikalarla ülkeye damgasını vuracağı günleri cümlemize nasip eylesin.