Karakeçili, İYİ Parti yönetimini ve Genel Başkan Meral Akşener’i eleştirerek, partinin içinde bulunduğu durumu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yapılan eleştirileri dile getirdi. Akşener’in politikalarını ve “operasyon siyaseti” ifadelerini eleştiren Karakeçili, partideki sorunların dış kaynaklı olmadığını, açık ve içsel olduğunu belirtti.

AKP MHP ve İYİ Parti işbirliği yaptı AKP MHP ve İYİ Parti işbirliği yaptı

Karakeçili, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, İYİ Parti’nin siyasi hataların ötesine geçtiğini ve partinin giderek eridiğini ifade etti. Akşener’in yanlış politikalar izlediğini ve partinin kontrolünün dağıldığını, seçmenlerin bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirdi.

Karakeçili, 2020’deki kurultaydan bu yana partinin milliyetçilik anlayışında bir değişim yaşadığını, ancak şu anki durumun partinin ilkelerinden uzaklaştığını ve İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı niyetiyle ilgili eleştirilere maruz kaldığını belirtti. Ankara’daki siyasi gelişmeleri de eleştiren Karakeçili, partideki sorunların kabul edilmediğini ve iyileşme şansının olmadığını dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi