• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
23°

Ekrem İmamoğlu Haberleri

Ekrem İmamoğlu haberleri ve güncel Ekrem İmamoğlu gelişmeleri, Ekrem İmamoğlu ile ilgili tüm video, Ekrem İmamoğlu fotoğrafları ve Ekrem İmamoğlu haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

AKP'li meclis üyesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu tebrik etti. İşte o tebrik videosu...

Politika

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun siyasi potansiyeline dair dikkat çekici bir yorumda bulundu.

Gündem

Gazeteci Yılmaz Özdil, yerel seçimlerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları...

Politika

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün bir araya geldi. Ekrem İmamoğlu ve...

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kamu bankalarına çağrıda bulunarak, "Düşük faizli kredi verin, İstanbul'u hep birlikte yenileyelim" dedi.

Politika

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) başkanlık seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'na AKP'li isimlerin oy verdiğine Erdoğan'dan azar yedi.

Politika

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) seçimlerinde, AKP'ye mensup bazı belediye başkanlarının CHP adayı Ekrem İmamoğlu'na oy verdikleri anlaşıldı.

Politika

Türkiye Belediyeler Birliği'nin yeni Başkanı olarak seçilen Ekrem İmamoğlu ile ilgili son gelişme yaşandı.

Politika

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP'li Belediye Başkanı'na tebrik ziyaretinde bulundu. İşte haberin detayları...

Politika

Yazar Enver Aysever, seçimlerdeki hezimetten sonra eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i 6'lı masadan kaldıran ismi açıkladı.

Politika

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeniden seçilen AKP'li belediye başkanını ziyaret ederek tebriklerini iletti.

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir röportaj sırasında alkollü olduğu iddialar gündeme bomba gibi düştü.