Ekrem İmamoğlu'nun X hesabına erişim engeli getirildi

Ekrem İmamoğlu'nun X hesabına erişim engeli getirildi
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun X (Twitter) hesabına erişim engeli getirildi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun X (Twitter) hesabına erişim engeli getirildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Marmara (Silivri) Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun X (Twitter) hesabına erişim engeline ilişkin, “Sandıkta yenemediğini sansürle susturmaya kalkmak, korkakların işidir. Bu rezalete ne demokrasi, ne de bu halkın vicdanı geçit verir” dedi.

Bulut, X hesabından yaptığı paylaşımla, İmamoğlu'nun X hesabına getirilen erişim engeline tepki gösterdi. Bulut, şunları kaydetti:

“Güne, iktidarın Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu’nun X hesabını kapattırma rezaletiyle uyandık. İstanbulluların 3 kez seçtiği İmamoğlu’nun sesini kısmaya çalışmak, 86 milyonun iradesine de açık bir darbedir. Sandıkta yenemediğini sansürle susturmaya kalkmak, korkakların işidir. Bu rezalete ne demokrasi, ne de bu halkın vicdanı geçit verir! Ve açıkça söylüyoruz: İmamoğlu’nu susturacağını sanan herkes büyük bir yanılgı içinde. Bu halk, sizin çürümüş baskı düzeninize boyun eğmedi, bundan sonra da eğmeyecek!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.