Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ile görüşmesine ilişkin açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ile görüşmesine ilişkin açıklama

İstanbul Eyüpsultan’da İYİ Parti’den ayrılan Hatice Gürbulak, CHP’nin Belediye Başkan adayı Mithat Bülent Özmen’e destek olacağını duyurdu. Gürbulak, “Eyüpsultan’ın İstanbul’un merkezi haline gelmesi, yerel halkın layık olduğu hizmetleri alması, kadınlarımızın, gençlerimizin, çocuklarımızın ve yaşlılarımızın huzurlu sokaklarda yaşaması için Sayın Özmen ile iş birliği yapacağız” ifadelerini kullandı.

Önemli Bir Karar Hatice Gürbulak, İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettikten sonra, Eyüpsultan Belediye Başkanlığı için CHP adayı Mithat Bülent Özmen’e ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek vereceğini açıkladı. İstanbul ittifakını desteklediğini belirten Gürbulak, iktidarın seçimleri kazanmasının ciddi sonuçları olabileceğini ve seçimlerin İstanbul ve Türkiye’nin geleceği için kritik öneme sahip olduğunu vurguladı. Ayrıca, Eyüpsultan’da muhalefetin bir araya gelerek değişimi gerçekleştirmesi gerektiğini söyledi.

Gürbulak, değişimin öncülerinin Cumhuriyet kadınları olacağını belirterek, “Eyüpsultan’ın İstanbul’un kalbi olması, halkımızın hak ettiği hizmetlere ulaşması, her yaştan vatandaşımızın huzur içinde yaşaması için CHP adayı Özmen ile çalışmaya devam edeceğiz. Eyüpsultan ittifakının bir parçası olarak, birlikte başarıya ulaşacağız” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi